Næste medlem af bestyrelsen hos Ipart│Washbox er entreprenør og digital transformationsekspert Bjarke Sejersen.

Tredje medlem af bestyrelsen hos Ipart│Washbox ligger nu fast – og ind træder Bjarke Sejersen.

Bjarke kommer med en baggrund og viden indenfor særligt digital transformation i større globale virksomheder, og ser frem til at være en del af at nå én af Ipart│Washbox’ missioner – nemlig at sikre en klimavenlig og digitalt forankret trafikal infrastruktur for nuværende og kommende generationer:

“Den trafikale infrastruktur kommer over de kommende år og årtier til at gennemgå en stor transformation. Den eksponentielle udvikling i transport- og energiteknologi, og den deraf afledte adfærdsændring, vil have en stor indvirkning på den trafikale infrastruktur og de behov, forventninger og krav, der i fremtiden vil være fra både regeringer, de private og virksomhederne. Ipart│Washbox har på kort tid bevist, at udfordrer man status quo på et ellers veletableret marked, kan der både skabes dramatisk kortere time-to-market men også minimere ressourcespild ifm. planlægning, design, installationstid og materialer.”

Ipart│Washbox’ adm. direktør Jørgen Sørensen Stensgaard glæder sig over samarbejdet:

“Med Bjarke Sejersens erfaring indenfor digital transformation står vi rigtigt stærkt. Netop digitalisering, big data og innovation er nogle af vores væsentligste fokuspunkter for de kommende års vækstplan, og derfor ser vi frem til de mange fordele, som ligger i et sparrings-samarbejde med Bjarke.”