Vores historie

Tilbage i 2014 etablerede Mads Krøgholt virksomheden Ipart – et projekt- og udviklingshus med speciale i udvikling og opsætning af tankstationer samt bygningskonstruktioners visuelle identitet.

Med omfattende erfaring inden for stålproduktion, montage og bearbejdning, kombineret med stor forståelse for kundernes behov voksede virksomheden sig hurtigt til en sund forretning.

Datterselskaber etableres
I 2019 kom det første datterselskab til ved navn Washbox. Virksomheden gentænkte den klassiske vaskehal ved at levere komplette, arkitekttegnede plug’n’play-løsninger med bæredygtighed i fokus. I 2019 og 2020 modtog Washbox en Børsen Gazelle.

Senest er E-unit og Car Care Digital kommet til, som leverer innovative koncepter indenfor henholdsvis el-ladestationer og softwareløsninger til flådestyring.

Vokseværk og nyt domicil
I 2022 etableres moderselskabet Ipart Group for at samle alt under ét navn og dermed skabe rammerne for en organisation, der løbende søsætter nye initiativer for at styrke forretningen.

Ipart Group har netop opnået certificeringen ”A Great Place to Work” – og endda med en score på hele 93 %. Det betyder, at virksomheden har en rigtig god og sund arbejdspladskultur. Denne score skal også ses i lyset af, at virksomheden har haft vokseværk og er gået fra 16 til 42 medarbejdere på bare ét år.

Administration, produktion og montage er nu samlet i et nybygget domicil i Hammel, hvor der er plads til de mange nye medarbejdere – velkommen hos Ipart Group.