Verdens største producent af innovative bilvaskeanlæg og bilvaskteknologi, WashTec, har indgået samarbejde med Washbox, som leverer unikke, bæredygtige, plug and play vaske-halskoncepter.

Således går de to leverandører sammen om at levere komplette løsninger til bilvask til Norge, Danmark, Sverige og Finland.

“Vi ser et stort potentiale i samarbejdet med Washbox, fordi deres unikke og innovative koncept for bilvaskehaller passer rigtigt godt sammen med vores produktportefølje. Således kan vi i samarbejde levere en stærk totalløsning for kommerciel bilvask”, siger Morten Dale, EVP ved WashTec.

Helt konkret betyder det, at man som kunde hos WashTec kan få et komplet, færdig vaskehalskoncept med vaskemaskiner og vandrensningsanlæg fra WashTec og den udvendige vaskehal, egenudviklede porte, innovativt teknikrum samt det ovenjordiske udstyr leveret fra Washbox.

“At kombinere vores innovative konceptløsninger med verdens førende producent af bilvaskeanlæg, vil sætte nye standarder for kundeoplevelse når bilen skal vaskes. I Washbox har vi en vision om at ville levere løsninger til hele Nordeuropa og samarbejdet med WashTec er bestemt et stort skridt på vejen”, siger Jørgen Sørensen Stensgaard, adm. direktør, Ipart Group.

Washbox’ konceptløsning indenfor bilvaskehaller er allerede på markedet i både Danmark og Norge, og i 2021 blev der produceret, leveret og opsat 20 vaskehaller.

 

Fakta

  • Washbox har siden 2019 udviklet og leveret komplette innovative, bæredygtige, plug and play vaskehaller.
  • Washbox er datterselskab til Ipart Group med hovedkvarter i Hammel.
  • WashTec er med mere end 1700 ansatte i mere end 80 lande verdens førende producent af innovative bilvaskeanlæg og bilvaskehaller.